Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

JESTERS B.C.:ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!

Αναφορικά με το ξεκίνημα της Β' φάσης του πρωταθλήματος REBOUND που ξεκινάει την επόμενη βδομάδα,η ομάδα των Jesters είναι πανέτοιμη να τα δώσει όλα με σκοπό να προκριθεί στα play off,ώστε να διεκδικήσει το πολυπόθητο τρόπαιο.
Άπαντες γνωρίζουν ότι η αποστολή των κλόουν μόνο εύκολη δεν θα είναι,αφού το ρόστερ δεν ξεπερνάει τους 8 παίχτες,αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι για να πετύχουν το στόχο τους.Το αποτέλεσμα που έχουν ως σκοπό πάντα είναι η νίκη και να παίζουν όμορφο μπάσκετ για να το ευχαριστηθούν.Ψυχολογικά η ομάδα έχει ανέβει αρκετά,επικρατεί υγεία στο σύλλογο και όλα θα πάνε καλά δήλωσαν οι παίχτες τους περιμένοντας με ανυπομονησία το ξεκίνημα.
Τέλος η ομάδα των Jesters είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Ηλία Παλαιγεωργίου και Άκη Ράπτη.Πρόκειται για 2 παίχτες με μπασκετικά χαρίσματα και πάνω απ'ολα καλά παιδιά.Θα βοηθήσουν τα μέγιστα τις επιλογές του προπονητή τους σε κάθε διοργάνωση.

Δείτε την τελική βαθμολογία της Α' φάσης με τους Jesters να τερματίζουν στην 3η θέση σε ισοβαθμία με τους Warriors:





Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΟ REBOUND!!!ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ JESTERS!!!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΟ REBOUND!!!ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ!!!

Εξελίξεις είχαμε χθες το βράδυ όσον αφορά το θέμα του πρωταθλήματος στο οποίο θα ολοκληρώσουν τη σεζόν οι Jesters!Αρχικά,συμφώνησαν να επιστρέψουν στο πρωτάθλημα REBOUND,με τους διοργανωτές να επιμένουν στον κανονισμό των 2 μεταγραφών.Έτσι λοιπόν, η ομάδα του Περιστερίου συγκέντρωσαν 5-6 επιλεγμένα άτομα από το παλιό ρόστερ και με την βοήθεια των 2 μεταγραφών θα προσπαθήσουν να κλείσουν ομαλά τη δύσκολη αυτή σεζόν και να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.Έτσι λοιπόν μετά απο διαπραγμετεύσεις με τους διοργανωτές,Jesters και Rebound θα πορευτούν ξανά μαζί με το ξεκίνημα της Β΄ φάσης.

ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ JESTERS!!!

Εκτός αυτού η ομάδα των Jesters έχοντας όρεξη για άθληση και μπάσκετ,συμφώνησε και με ένα δεύτερο πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνίζονται οι υπόλοιποι παίχτες τους.Το πρωτάθλημα αυτό είναι υψηλού επιπέδου με δυνατές ομάδες,πραγματοποιείται στα κλειστά της Χωράφας και αναμένεται οι κλόουν να κάνουν πρεμιέρα ακόμη και την άλλη βδομάδα.
Για ακόμη μια φορά ο σύλλογος δίχνει τις προσπάθειες που κάνει ώστε να αθληθούν όσο περισσότεροι αθλητές μπορούν και να το διασκεδάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Τέλος οι κυανόλευκοι ετοιμάζουν μερικές ακόμη προσθήκες για το δεύτερο πρωτάθλημα ώστε να είναι πανέτοιμοι σε κάθε περίπτωση.




Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ REBOUND ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!

ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α' ΦΑΣΗ,ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΓΟΥΣ GREEK FREAKS ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ.
         ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ REBOUND (14 ΝΙΚΕΣ-4 ΗΤΤΕΣ), ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 7 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ,ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ 2.ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ 7 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
         ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ REBOUND ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
         ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ:ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ.
         ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ(ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΥ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ),ΝΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΙΤΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
         ΤΕΛΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ JESTERS B.C. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ...
         ΜΑΛΛΟΝ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ REBOUND... ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ!!!



Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ..ΦΙΔΙΑ!!!(MAMBAS-JESTERS B.C. 64-76)

Μπορεί βαθμολογικά οι Jesters να είναι αδιάφοροι,όμως νίκησαν και τους Mambas για το γόητρο στο προτελευταίο αγώνα τους για την α'φάση με 64-76 σε μία νίκη ψυχολογικής σημασίας που αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια.Τα πολλά νεύρα και η υψηλή ένταση ενός δυνατού ματς μας χάρισαν έναν ωραίο αγώνα,όπου από τα πρώτα λεπτά φαινόταν ενδιαφέρον.Τα παιδιά του Δημήτρη Μίαρη αν και πρώτη φορά βρέθηκαν μαζί σε επίσημο παιχνίδι,έδειξαν την απαραίτητη ηρεμία και με όπλο την άμυνα πήραν ακόμη ένα ροζ φύλλο που τους κρατάει στις κορυφαίες θέσεις!
Στο αγωνιστικό κομμάτι το δίδυμο παιχταράδων Κιτσάκη-Σολδάτου έκανε πάρτυ στην αντίπαλη άμυνα βάζοντας 24 και 28 πόντους αντίστοιχα,ενώ την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση έκανε και ο κορυφαίος Ρήγος ο οποίος πέτυχε 12 πόντους και μάζεψε πολλά ριμπάουντ.Ο Ψαριανός πετυχαίνοντας 5 πόντους έπαιξε με ψυχή και με την ποιότητα που διαθέτει έβαλε και αυτός το κερασάκι στην τούρτα.Ο έμπειρος Καρακούσης με την απόλυτη ψυχραιμία του και την εξαιρετική άμυνα,βοήθησε πολύ την ομάδα του να φτάσει στη νίκη,ενώ για τα τυπικά και ο Στάσης σημείωσε 2 πόντους στο λογαριασμό του.
Γενικότερα η ομάδα έδειξε πειθαρχία,ομαδικότητα και καλά μπασκετικά στοιχεία κάτι που θα χρειαστεί στη συνέχεια.Από την άλλη η ομάδα των Mambas που πιθανόν να μην είναι στο γκρουπ των ισχυρών μετά τη νέα ήττα και οι ίδιοι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του χθεσινού ματς.Παρ'όλα αυτά πρόεδρος και προπονητής δίνουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές τους ακόμη και σε αυτούς που δεν αγωνίστηκαν πολύ για την προσπάθεια τους!

Υ.Γ.-Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Κώστα Καραγιάννη που θέλουμε να επιστρέψει γρήγορα πίσω στο παρκέ!


Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ MAMBAS ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!!!!!

Άλλοι εκείνη την ημέρα προτιμούν να βρίσκονται με την αγαπημένη τους και άλλοι να παίζουν μπάσκετ.Το συγκρότημα του Δημήτρη Μίαρη λοιπόν διάλεξε να τα συνδυάσει και τα δύο και έτσι ανήμερα του Αγ.Βαλεντίνου,Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 22:15 οι κλόουν επιστρέφουν στο Κλειστό Σπάρτακος για να δείξουν την αγάπη τους στους... Μambas!Το ανανεωμένο σύνολο των κυανόλευκων είναι αποφασισμένο να κλίσει με 2/2 την α'φάση του Rebound,διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα που πρέπει και το μόνο που μένει είναι να ξεπεράσει και το εμπόδιο των φιδιών.Οι Jesters βρίσκονται ήδη στο γκρουπ των ισχυρών και επιθυμούν να εξαντλήσουν και τις λιγοστές πιθανότητες για είσοδο στην πρώτη τριάδα.Εκτός του λογικού προβλήματος της ομάδας,ότι οι παίχτες θέλουν χρόνο για να δέσουν μεταξύ τους,οι Jesters αντιμετωπίζουν και το πρόβλημα του μόνιμα εκτός και αρχηγού Καραγιάννη,ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν και οι Ζέμπερης και Κιτσάκης.Στα θετικά,στην αποστολή θα βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι αλλά και ο Σολδάτος ο οποίος θα είναι στην Αθήνα και θ' αγωνιστεί κανονικά.Τέλος να σημειώσουμε ότι στην ομάδα των Mambas βρίσκονται οι πρώην παίχτες των κλόουν,Τεπενκιόζης, Γαλλιός, Γκυρτής, Αναγνώστου και Σιβίλιας οπότε αναμένεται ένα δυνατό ματς με νέυρα, ένταση και μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρόγραμμα αγωνιστικής από 10/2-14/2:

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΟΣΤΕΡ!!!

Μετά τις ριζικές αλλαγές στο ρόστερ,η ομάδα μας είναι σε θέση να σας ανακοινώσει το πλήρες σύνολο της,με το οποίο θα ολοκληρώσει αξιοπρεπώς τη σεζόν 2015-2016 στο πρωτάθλημα REBOUND:

1.)ΖΕΜΠΕΡΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
2.)ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3.)ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4.)ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
5.)ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ
6.)ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
7.)ΡΗΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
8.)ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
9.)ΣΚΕΜΠΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
10.)ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
11.)ΣΤΑΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
12.)ΤΣΙΑΠΑΡΑΣ ΜΙΜΗΣ
13.)ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΜΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ:ΝΤΑΛΑΓΕΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Οι παραπάνω παίχτες,το τεχνικό τιμ και η διοίκηση υπόσχονται επιτυχίες και μόνο με την ομάδα τους και θα κάνουν ότι καλύτερο περνάει από το χέρι τους για την επίτευξη των στόχων.



Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ Ο ΖΕΜΠΕΡΗΣ!!!ΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΥΣ JESTERS!!!

Δεν σταματούν οι προσθήκες για την ομάδα των Jesters οι οποίοι συμφώνησαν και με τον 18χρονο Αλέξη Ζέμπερη(φώτο)!Τη μεγάλη απόφαση την πήρε ο προπονητής των κυανόλευκων Δημήτρης Μίαρης,όπου χθες αργά το βράδυ είχε προσωπική συνομιλία με τον Ζέμπερη και του έκανε πρόταση για να έρθει στους κλόουν.Εκείνος δέχτηκε αμέσως και αποτελεί τον 7ο κατά σειρά παίχτη που έρχεται στους Jesters το τελευταίο διάστημα.Ο Αλέξης έχει πολύ όρεξη να βοηθήσει το νέο του σύλλογο,όπως δήλωσε θα κάνει ότι καλύτερο περνάει από το χέρι του,είναι ταλαντούχος και παίχτης κλειδί για πολλές θέσεις.Σίγουρα είναι μεγάλη έκπληξη για τους Jesters οι οποίοι με τις κινήσεις τους τραβάνε τα βλέματα όλων και αποκτούν παίχτες που θα ζήλευε κάθε ομάδα.Μετά την τελευταία προσθήκη νιώθουν έτοιμοι να χτυπήσουν οποιοδήποτε αντίπαλο και στο υπόλοιπο της χρονιάς υπόσχονται μόνο επιτυχίες.Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο και όλοι μαζί ενωμένοι και αγαπημένοι θα πετύχουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Καλωσήρθες στους Jesters Αλέξη!!!



Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ..ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΣΙΑΠΑΡΑ,ΣΚΕΜΠΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΟΘΑΝΑΣΗΣ..

Άλλες τρεις μεγάλες κινήσεις πραγματοποίησαν οι Jesters οι οποίοι πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους,τους Μίμη Τσιαπάρα, Γιάννη Σκεμπέ και Βασίλη Παπαδόπουλο.Οι ενέργειες αυτές δείχνουν τις προθέσεις του συλλόγου να εμπλουτίσει το ρόστερ του και να ανοίξει το δρόμο για άριστη πορεία που ταυτίζεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΜΙΜΗΣ ΤΣΙΑΠΑΡΑΣ
Ο 18χρονος αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και έχει αθλητικές αρετές που θα δώσουν ανάσες και γρήγορες επιστροφές για άμυνα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΕΜΠΕΣ
Ο 18χρονος αγωνίζεται εξίσου και αυτός στις θέσεις 2-3,έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία και αναμένεται να καλύψει το κενό του Κοτσαλάρα.Είναι πολύ εύστοχος στα σουτ 3 πόντων και θα δώσει επιθετικές λύσεις.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο 18χρονος αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, είναι δυνατός κάτω από το καλάθι και θα προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία όταν την έχει ανάγκη η ομάδα.

Παρελθόν αποτελεί και ο Γιώργος Καποθανάσης,μετά τους Τεπενκιόζη,Γαλλιό και Κοτσαλάρα τον οποίο η διοίκηση ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό του.Οι μεταγραφές συνεχίζονται κανονικά σύμφωνα με όσα λέει η διοίκηση ώστε το ρόστερ να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο!


Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΥΠΕΡ ΒΟΜΒΑ ΨΑΡΙΑΝΟΥ!!!ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ JESTERS ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ!!!

Δύο μεγάλες προσθήκες πραγματοποίησε ο πρόεδρος των Jesters λίγες ώρες πριν με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ.
Ο λόγος για τους Κώστα Ψαριανό και Παναγιώτη Καρακούση δύο σπουδαίους παίχτες με έντονα μπασκετικά χαρίσματα και αδιαμφισβήτητες ικανότητες.Ο πρόεδρος Φωτόπουλος Γεώργιος,ήρθε σε συμφωνία με τα νέα αποκτήματα,τους παρουσίασε το πλάνο της ομάδας και έτσι αποφάσισαν από κοινού να πορευτούν μαζί για την επίτευξη των στόχων.Πρόκειται για δύο παίχτες που αγαπάνε την ομάδα,την παρακολουθούν τακτικά και επιθυμούσαν να έρθουν στο Περιστεριώτικο σωματείο.
Ο Κώστας αγωνίζεται στις θέσεις 1-2,έχει εμπειρία σε αυτά τα πρωταθλήματα και θα προσθέσει την απαραίτητη ποιότητα που χρειάζεται το ροστερ της ομάδας του.Ο Παναγιώτης από την άλλη είναι δυνατό παιδί αγωνίζεται εξίσου καλά στις θέσεις 3-4 και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την προσπάθεια του συλλόγου να επιστρέψει στις θέσεις που πρέπει να βρίσκεται.
Παρ'όλα αυτά οι μεταγραφές συνεχίζονται,άυριο περιμένουμε νέες ανακοινώσεις και πλέον ο Δημήτρης Μίαρης έχει πάμπολλες επιλογές για rotation αλλά και βοήθειες από τον πάγκο.

Καλωσήρθατε στην οικογένεια των Jesters Κώστα και Παναγιώτη!!!



ΝΙΚΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Jesters με σκορ 79-68 απέναντι στους Iguana και έτσι τακτοποίησε και αυτή την υποχρέωση.Πρόκειται για μια ομάδα όπου πρωταγωνιστεί στο Rebound και βρίσκεται δίκαια στις πρώτες θέσεις λόγο της ποιότητας του ρόστερ που διαθέτει.Η ομάδα των Jesters όμως ξέρει καλά να παίρνει τα ντέρμπι και έτσι έγινε και στο χθεσινό ματς.Παρά τις πολλές απουσίες-οι κυανόλευκοι αγωνίστηκαν με μόλις 6 παίχτες- πέτυχαν ηρωική νίκη και έτσι τα στατιστικά τους παρέμειναν ως έχουν.Άλλος ένας παίχτης έπαθε διάστρεμμα στην ποδοκνιμική μετά τον Καραγιάννη.Ο λόγος για τον Σπύρο Κοτσαλάρα ο οποίος τραυματίστηκε στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα ενώ άπαντες του εύχονται περαστικά.Παρ 'όλα αυτά στο στρατόπεδο των κλόουν μετά την απόκτηση του Μπρατάκου η διοίκηση αναμένεται να προσθέσει 5-6 ακόμη παίχτες στο ενεργητικό της ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της.Τέλος παρελθόν αποτελούν εδώ και λίγες ώρες από την ομάδα οι Τεπενκιόζης,Γαλλιός και Κοτσαλάρας για προβλήματα που δημιουργήθηκαν μεταξύ αυτών και της διοίκησης και έτσι η δεύτερη αποφάσισε την λύση της συνεργασίας.Παράλληλα τους ευχαριστεί για όσα πρόσφεραν στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.Σε λίγη ώρα ανακοινώνει μερικούς από τους καινούριους παίχτες.